Reclame, marketing en communicatie staat altijd in het teken van iets veranderen op het gebied van kennis, (zoals naamsbekendheid), houding (imago) of gedrag (een aankoop doen). Uit recent hersenonderzoek is gebleken dat we wel vaak zeggen wat we denken maar dat we juist doen wat we voelen en dat is lang niet altijd hetzelfde. Gebruik deze nieuwe inzichten om nog beter de ‘koopknop’ bij je klant te vinden. Verleid je klant met gevoel en geef het verstand een alibi.

Zet de breinvoorkeuren uit ons oerinstinct centraal in 2015 in je marketing, communicatie en reclame. We houden nu eenmaal van wederkerigheid (geven is het nieuwe nemen), sociale bewijskracht (de buurman gebruikt het ook), sympathieke mensen (geloofwaardigheid). Smaakt dit naar meer en ben je nieuwsgierig geworden? Avancé Communicatie neemt je graag mee in de wereld van neuromarketing en de kansen die het je biedt! Het is logisch, simpel en leuk.

Laat je verleiden, ga met ons op zoek naar de koopknop van je klanten!

De smartphone is steeds vaker het apparaat waarmee een bezoeker je website of webshop bezoekt. Om verder in te spelen op de opkomst van mobiel heeft Google aangekondigd dat het in de zoekresultaten op mobiele apparaten aan zal geven of sites 'mobiel-vriendelijk' zijn.

Is jouw website of webshop al mobiel vriendelijk?

Websites en webshops worden vaak bezocht vanaf de smartphone of vanaf een ander mobiel apparaat. Het is daarom belangrijk dat het ontwerp van de website of webshop op alle formaten beeldschermen op de juiste manier functioneert. Een responsive design is om die reden de nieuwe standaard. Als de website met een responsive design is gebouwd dan ziet de website er op zowel een smartphone, tablet als desktop goed uit. Om een optimale gebruikerservaring te bieden past de website of webshop zich aan aan het formaat van het beeldscherm.

Als jouw webshop goed werkt op een mobiel apparaat, zul je uiteindelijk meer klanten kunnen bereiken en een succesvollere webshop krijgen.

U kunt via Avancé Communicatie een SSL certificaat voor uw webshop en website aanschaffen. We werken hierin samen met een gerennomeerde partijen variërend voor een enkel domein tot aan een wildcard.

Contactinformatie
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Avancé?

Vul dan hier je e-mailadres in:

Neem contact met ons op
Social media

Copyright © 2019 | Privacy verklaring | Sitemap | Algemene voorwaarden | KvK: 56547285 | BTW: NL8521.79.650.B01