Maatwerk (web) applicatie brengt gemak

Als het online wordt gebruikt, kan Avancé Communicatie te Zutphen het voor jou bouwen! Vanuit onze online expertise zijn we een volwaardige applicatie ontwikkelbedrijf geworden met dito werkwijzen zoals Scrum en Agile ontwikkeling. Ben je op zoek naar maatwerksoftware zoals een klantensysteem (CRM), een verkoopmodule, online catalogus, beeldbank, kassa of koppeling tussen je boekhouding en webshop? Avancé Communicatie ontwikkelt dit snel, vakkundig en betaalbaar. Geheel op maat, met veel oog voor gebruikersgemak en een prettige feel & look.

Applicaties (online, intern of offline te bereiken) hebben als doel processen binnen een organisatie te vergemakkelijken door ze te automatiseren. Of het nu een maatwerk webapplicatie of cliënt-server applicatie moet worden, we denken graag met je mee om te komen tot een perfecte inrichting.

Onze werkwijze

We brengen eerst in kaart wat je eisen en wensen zijn en geven je ook advies. Samen maken we een blauwdruk van je applicatie en stemmen vooraf af waar de applicatie aan moet voldoen. Hierna bepalen we samen de inrichting van de applicatie. De vervolgstap is het bouwen van de applicatie. Gedurende de ontwikkeling kun je meekijken op onze ontwikkelomgeving. Na zorgvuldig testen kan de applicatie live gezet worden en kun je er gebruik van maken. Het grote voordeel van een maatwerkapplicatie is dat de doorontwikkeling bijna oneindig mogelijk is. Wel zo makkelijk en toekomstbestendig.

Voorbeeld maatwerk applicaties

Logistieke software

Goede logistieke software zorgt ervoor dat je medewerkers efficiënter kunnen werken in jouw bedrijf. Een goed logistiek systeem zorgt ervoor dat er minder fouten gemaakt worden en je dus vaker bestellingen in goede staat kunt bezorgen. Wij kunnen jou helpen om jouw logistiek systeem te verbeteren. Ben je juist op zoek naar nieuwe logistieke software? Dan kunnen wij een applicatie op maat maken waarin wij jouw wensen meenemen. Het voordeel van een maatwerk applicatie is dat de applicatie is afgestemd op de werkwijze van de medewerkers van jouw bedrijf. Zo vergroot je de efficiëntie van jouw bedrijf.

Administratieve software

Ben je juist op zoek naar een gebruiksvriendelijk systeem voor jouw administratie? Ook hier hebben wij uitstekende oplossingen voor. Wij nemen jouw wensen mee in de ontwikkeling van je applicatie en zorgen ervoor dat je tijd bespaart met deze arbeidsintensieve taak.

Wil je juist een online systeem dat overal bereikbaar is via het internet? Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke webapplicaties en kunnen voor een betaalbaar bedrag een moderne applicatie maken die jouw bedrijfsvoering optimaliseert.

Interesse?

Neem contact met ons op of vraag naar een referentie van een van onze maatwerkapplicaties.

applicatie ontwikkellen Zutphen

Contactinformatie
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Avancé?

Vul dan hier je e-mailadres in:

Neem contact met ons op
Social media

Copyright © 2019 | Privacy verklaring | Sitemap | Algemene voorwaarden | KvK: 56547285 | BTW: NL8521.79.650.B01