Webdesign en de bouw van je website

Webdesign is een essentieel onderdeel van een professionele website. De bezoeker moet het gevoel hebben dat het ontwerp van de website is afgestemd op zijn informatie behoefte. Bij webdesign is het ook belangrijk om rekening te houden met de verschillende formaten beeldscherm die vandaag de dag voorhanden zijn. Een eigentijdse, responsive website die zich automatisch aanpast aan het apparaat waarmee de website wordt bekeken. Avancé Communicatie is een expert in webdesign en zorgt voor een fris en eigentijds ontwerp van je website die naadloos aansluit bij je huisstijl. We hebben ook de techniek in huis om je website met responsive webdesign, op basis van ons ontwerp, om te zetten naar HTML en te koppelen met het maatwerk CMS van Avancé Communicatie, zodat je je website zelf eenvoudig kunt onderhouden.

In alle fasen staat je website bezoeker centraal. Hoe zoekt hij op internet, hoe bladert hij door je website en hoe kunnen we de website zo inrichten dat je websitebezoeker snel vindt waar hij naar op zoek is. Door te denken vanuit het perspectief van de bezoeker en niet vanuit de techniek. Een logische navigatiestructuur, mooi webdesign en dynamische content zijn vanzelfsprekend. Korte lijnen en slagvaardig doorvertalen van acties naar internet. Kijk voor een overzicht van websites in onze klantenlijst.

Doel van je website?

Wat wil je bereiken met je website? Welke Call to Actions wil je dat je bezoeker doet? Offerte opvragen? Informatie aanvragen? Producten bestellen?

Avancé Communicatie denkt met je mee over de opzet van de menustructuur van je website. Na een intakegesprek koppelen we je wensen terug in een voorstel voorzien van een investerings- en planningsoverzicht.

Google is dol op unieke content

De invulling van een website, de content, wordt vaak onderschat. Toch is ook dit aspect van essentieel belang. Het internet is snel en je bezoekers hebben altijd haast. Ze willen snel kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. Zorg dat je je bezoekers met pakkende teksten op je website houdt. Avancé Communicatie schrijft zoekmachine vriendelijke teksten. SEO (Search Engine Optimization) is een vak waar we ons in hebben gespecialiseerd.

Tijdens de daadwerkelijke productie van je website zal er een zogenaamde ‘nulversie’ te bezichtigen zijn, zodat je de ontwikkelingen op de voet kunt volgen. Op deze manier ben je van het begin tot het eind betrokken bij de vorderingen in de webdesign van je website. Als je website af is, ben je er nog niet. Je moet de wereld laten weten dat je website aanwezig is op het World Wide Web. We moeten Google dus vertellen dat de website gevonden mag worden. Via het web kunnen wij dat op meerdere manieren voor jou verzorgen.

De belangrijkste richtlijn is voor unieke inhoud op je website zorgen die relevant is voor de bezoeker. Dit wordt door Google beloond. Naast het organisch goed gevonden worden van je website zijn er uiteraard ook nog aanvullende middelen die je kunt inzetten om bekendheid te geven aan je nieuwe website. Denk hierbij aan een digitale nieuwsbrief en adverteren op internet (SEA, Search Engine Advertising). Wij werken graag aan jouw online succes.

Gerealiseerd
Contactinformatie
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Avancé?

Vul dan hier je e-mailadres in:

Neem contact met ons op
Social media

Copyright © 2019 | Privacy verklaring | Sitemap | Algemene voorwaarden | KvK: 56547285 | BTW: NL8521.79.650.B01