Een professionele website laten maken

Websites en webshops worden steeds vaker bezocht vanaf een mobiel apparaat. Een responsive website die zich aanpast aan het scherm van de bezoeker is daarom de nieuwe standaard. We krijgen echter nog wel vaak de vraag: "Wat zijn responsive websites?".

Een responsive design ziet er goed uit op zowel smartphone, tablet als desktop omdat het zich automatisch aanpast aan het formaat van de device om zo een optimale gebruikerservaring te bieden.

Het loont de moeite om te investeren in een professionele, responsive en functionele website die goed vindbaar is. Veel mensen gebruiken tegenwoordig hun smartphone om zicht te oriënteren op het internet. Als bedrijf zijnde is het belangrijk om deze klanten te kunnen bereiken, zodat je hen kunt helpen met het vinden van de juiste producten. Vooral deze oriënterende bezoekers zijn mogelijk erg geïnteresseerd in de producten of services die jouw bedrijf hun aanbiedt. Daarom is het altijd belangrijk om niet je mobiele bezoekers te negeren, maar om jouw website klaar te maken voor een optimale mobiele gebruikerservaring. Wij ontzorgen je graag tijdens het hele proces, vanaf het eerste idee tot en met de nazorg na oplevering van jouw website.

Een opvallend, eigentijds webdesign dat van het scherm afspat en aansluit bij je huisstijl? Avancé Communicatie uit Zutphen realiseert dit graag voor jou. Een moderne mobielvriendelijke website is natuurlijk een goed visitekaartje waarmee je de naamsbekendheid van je bedrijf vergroot en versterkt.

Zelf je website onderhouden?

Je website of webwinkel moet up-to-date zijn. Een goed bijgehouden website met actuele informatie is aantrekkelijk voor bezoekers. Een webwinkel moet uiteraard voor verkoop zorgen en het beheer van hiervan moet zo geautomatiseerd mogelijk worden ingericht. Avancé Communicatie maakt websites die je eenvoudig zelf kunt beheren met een zeer gebruiksvriendelijk Content Management Systeem.

Online webapplicaties

Als het via internet te benaderen is, kunnen wij het bouwen. De mogelijkheden van het internet zijn eindeloos. Denk hierbij aan mobiel internet, intra- en extranettoepassingen, webwinkels en online bedrijfsoplossingen. Onze oplossingen zijn altijd prettig in gebruik, veilig en hebben veelal hun nut in de praktijk al bewezen. Denk je erover na om meer te gaan automatiseren via internet?

Ja, ik wil een website laten maken!

Wil je een nieuwe website laten maken door het team van Avancé? Wij maak dan graag kennis met jou! Voor je de website laat maken presenteren wij jouw graag verschillende ontwerpen en mogelijkheden voor je site. Neem contact op met Avancé Communicatie, kom vrijblijvend bij ons langs in Zutphen en vraag naar de mogelijkheden.

Gerealiseerd
Contactinformatie
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Avancé?

Vul dan hier je e-mailadres in:

Neem contact met ons op
Social media

Copyright © 2019 | Privacy verklaring | Sitemap | Algemene voorwaarden | KvK: 56547285 | BTW: NL8521.79.650.B01