Een WordPress website laten maken?

Je weet van horen zeggen dat WordPress een verstandige keuze is om je website mee te maken. Misschien heb je hier zelf al wel eens naar gekeken of geprobeerd met WordPress zelf een website te maken. Ook al kun je met dit CMS snel je website online zetten, op het moment dat je er je eigen smaak aan wil geven kan dit nog een lastige klus worden. Wij weten dat een mooie en snelle website in WordPress maken niet in alle gevallen even eenvoudig is. Daarom helpen wij jou graag om alles naar wens te krijgen.

Waarom WordPress?

WordPress is een populair Open Source CMS met wereldwijd vele gebruikers. Het CMS richtte zich in het begin op het eenvoudig kunnen beheren van weblogs, zodat iedereen zijn verhaal kwijt kon in zijn eigen blog. Ondertussen is WordPress dusdanig uitgebreid dat het gebruikt kan worden voor meerdere verschillende doeleinden. Bovendien zijn er wereldwijd vele mensen die hun steentje bijdragen door actief plugins, thema's en andere functionaliteit toe te voegen.

WordPress is eenvoudig in gebruik en daarom een erg populaire keuze bij een website voor verschillende doeleinden. Vaak is dit systeem erg geschikt voor hen die gewoon een website willen hebben en niet zo zeer geïnteresseerd zijn in extra maatwerk.

WordPress is erg gemakkelijk in gebruik, maar dat betekent niet dat een goede website hiermee maken altijd even eenvoudig is. Kies je bijvoorbeeld een standaard thema of een paar gratis plugins, dan bestaat er de kans dat je website zich weinig onderscheidt ten opzichte van de rest. Er is een duidelijk verschil tussen een professionele WordPress website en een standaard WordPress site. Daarom kan het in sommige gevallen verstandig zijn om een professional in te schakelen bij de opzet van je nieuwe website. Het is verstandig om de basis meteen goed te krijgen om te voorkomen dat in een later stadium je website om te moeten gooien. Een goede basis bespaart je tijd, maar natuurlijk ook geld. Laat je daarom goed van te voren adviseren voordat je jezelf in het diepe gooit.

WordPress.com of WordPress.org?

Als je hebt gegoogled op WordPress dan zal je zijn opgevallen dat er twee verschillende versies te vinden zijn, WordPress.com en WordPress.org. Wat is nu eigenlijk het verschil tussen deze twee? De .com-versie is een service waarin je zelf de inhoud van je website kunt beheren. Deze service is zeer geschikt voor eenvoudigere blogs, echter wordt deze service al snel beperkend op het moment dat je zelf je thema wilt aanpassen of functionaliteit wilt toevoegen. In deze gevallen is het verstandiger te kiezen voor de .org-versie. Deze versie is Open Source en biedt je dus de mogelijkheid om alles naar wens aan te passen. Bovendien is deze versie gratis, zonder dat je bang hoeft te zijn dat er reclame op je webpagina's wordt getoond.

Meer weten over de mogelijkheden van WordPress?

Het is natuurlijk altijd verstandig om advies in te winnen op het moment dat je dit soort keuzes moet maken. Schakel daarom een expert in zoals Avancé om je wensen mee te bespreken. Dit kan je vaak veel tijd schelen en je zorgen hierover verlichten.

Hebben we je interesse gewekt of heb je behoefte aan meer informatie. Ook als je vragen hebt kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor advies op maat.

Contactinformatie
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Avancé?

Vul dan hier je e-mailadres in:

Neem contact met ons op
Social media

Copyright © 2019 | Privacy verklaring | Sitemap | Algemene voorwaarden | KvK: 56547285 | BTW: NL8521.79.650.B01