Alliantie Voeding Gelderse Vallei

Nieuwe website op maat voor Alliantie Voeding in de Zorg


Nieuwe website op maat voor Alliantie Voeding in de Zorg

Een website over voeding in de zorg. Alliantie Voeding maakt wetenschappelijke inzichten over voeding en bewegen persoonlijk toepasbaar in de zorg. Alliantie Voeding in de Zorg haar kernpartners zijn Wageningen University & Research, Ziekenhuis Gelderse Vallei en Rijnstate. Doelstelling is het realiseren van optimale voedingszorg in regio Food Valley. 

Een goede zoekfunctie voor je website is erg belangrijk

Alliantie Voeding in de Zorg verbindt wetenschap, zorgpraktijk, overheden en bedrijven samen. Dat vraagt om een compleet overzicht van actueel nieuws, projecten en media & publicaties. Hoe vind je snel de informatie waar je naar op zoek bent in de website van Alliantie Voeding in de Zorg? Maak dan gebruik van de fraaie en zeer uitgebreide zoekfunctie waarmee je kan filteren op projectnaam, specialisme en onderwerp.  Bij specialisme en onderwerp worden de bezoekers ook direct geholpen met de keuzes voor de specialismes en onderwerpen. Daar staat dan zeker een artikel van op de website. Dit zorgt voor een website met veel gebruiksgemak.  Zo ook bij de media en publicaties die worden ingedeeld op type en kennisgebied. Door middel van een filtermenu kun je ook daar snel en prettig je artikel vinden 

Een CMS met modules op maat voor de website

Een CMS is een Content Management Systeem waarin de beheerder van de website al haar gegevens invoert die zichtbaar worden op de website. Tekst en ook afbeeldingen. Zo is het belangrijk dat Alliantie Voeding al haar projecten in het Content Managemnet Systeem goed invult en indeelt op actueel nieuws, projecten en media & publicaties. Zo is er een speciale projectenmodule, een nieuwsmodule en een nieuws- en publicatiemodule op maat door ons geprogrammeerd. De hele website van Alliantie Voeding is als het ware een ronde cirkel die allemaal verbindingen met elkaar heeft.

Een goed website ontwerp zorgt voor optimaal gebruiksgemak en veel bezoekers

Avancé Communicatie denkt naast de techniek ook mee over de vormgeving. Goede techniek gecombineerd met een prettig, eigentijds en transparant website ontwerp zorgt ervoor dat de website aantrekkelijk is om naar te kijken en om in te navigeren. Weer een project waar Avancé Communicatie met veel plezier aan heeft gewerkt.

www.alliantievoeding.nl


Contactinformatie
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Avancé?

Vul dan hier je e-mailadres in:

Neem contact met ons op
Social media

Copyright © 2019 | Privacy verklaring | Sitemap | Algemene voorwaarden | KvK: 56547285 | BTW: NL8521.79.650.B01