Dominicanenklooster Huissen

Wij maakten de Kloosterkrant met als katern het thema Winterlicht voor Klooster Huissen


Ontwerp Kloosterkrant Winter 2017 voor het Klooster Huissen

Vier maal per jaar mogen wij voor het Dominicanenklooster Huissen de Kloosterkrant vormgeven. Een A3 formaat krant vol met bezinning en bezieling en beleving voor op de deurmat of om online te lezen. 

De vormgeving van de krant is inspirerend

De vormgeving en opmaak van de krant is voor ons altijd weer een 'feestje'. Niet alleen het plaatsen en vormgeven van de artikelen, maar ook het lezen van deze artikelen is inspirerend. In de krant zoals altijd veel achtergrondartikelen, de column en natuurlijk ook de programma's van het klooster, gerangschikt naar thema. De programma's zijn kort weergegeven want meer informatie is te vinden op de website. Waar je ook direct kunt boeken en nog veel meer informatie op kunt doen. Lees bijvoorbeeld ook eens de artikelen op de Kloosterblog

Een katern, met als thema Winterlicht

Het katern Onderweg. Ditmaal met als thema winterlicht. Het kwartaalthema belicht vanuit verschillende invalshoeken. Altijd weer een spannend spel van tekst, kleur en fraai ondersteunend beeld.

Een krant, extra opvallend op de deurmat

Een krant voor in de hand is tegenwoordig in het digitale tijdperk extra opvallend. We krijgen niet meer zoveel communicatie uitingen tastbaar door de brievenbus.
Denk je nu dat je deze krant ook wel eens wil lezen? Of ben je op zoek naar een inspirerend programma? Je kunt de krant online bekijken op ISSUU of meld je aan voor de Kloosterbrief van het Dominicanenklooster Huissen op de website van het Dominicanenklooster Huissen.

Ook door Avancé Communicatie gebouwd… www.kloosterhuissen.nl


Contactinformatie
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Avancé?

Vul dan hier je e-mailadres in:

Neem contact met ons op
Social media

Copyright © 2019 | Privacy verklaring | Sitemap | Algemene voorwaarden | KvK: 56547285 | BTW: NL8521.79.650.B01