Les Généreux

Wij willen een nieuwe, moderne, responsive website laten maken


Een nieuw ontwerp voor de website van Les Généreux

Les Généreux is een samenwerkingsverband van Nederlandse kwaliteitswijnhandels. Dankzij een professionele en efficiënte werkwijze leveren zij wijnen van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Een nieuwe, mooie en moderne website voor Les Généreux

Les Généreux had al een website, maar sterk verouderd qua techniek en qua look en feel. Avancé Communicatie heeft nieuwe, moderne, responsive en overzichtelijke website voor hen ontwikkeld. Les Généreux is al jarenlang een goede klant van Avancé Communicatie. Dat zorgt ervoor dat een half woord genoeg is, ingewerkt in de materie dat wij zijn.

Landelijke verspreiding, een overzichtskaart van Nederland en een handige zoekfunctie. Vind snel een wijnhandel bij u in de buurt.
Een snel overzicht van de Les Généreux wijnpakketten en de Les Généreux wijnhuizen. Alle (achtergrond)informatie die je zoekt is op deze website eenvoudig te vinden. En het ziet er ook nog eens fraai uit. De website geeft je net zoals het drinken van de wijn een fijne ervaring. Het brengt je door het gebruik van kleur en beeld als het ware in de stemming om wijn te gaan bestellen. En dat is natuurlijk wat onze klant beoogt met het laten maken van deze nieuwe website.

Kortom: Een moderne en overzichtelijke website. Zoek je ook een creatief bureau die een website voor je kan ontwerpen en bouwen die voldoet een de wensen en eisen van deze tijd? Neem dan contact op met ons.
Kijk voor inspiratie op www.lesgenereux.nlhttp://www.lesgenereux.nl


Contactinformatie
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Avancé?

Vul dan hier je e-mailadres in:

Neem contact met ons op
Social media

Copyright © 2019 | Privacy verklaring | Sitemap | Algemene voorwaarden | KvK: 56547285 | BTW: NL8521.79.650.B01