Qbuz

Nieuwe website voor Qbuz, adviesbureau bouwconstructie


Nieuwe website voor Qbuz, adviesbureau bouwconstructie

Wij starten een nieuw bedrijf. Wij zoeken een professionele partner voor het ontwerp en bouwen van onze website.

Dat was de vraag van Qbuz. Een nieuw bedrijf in Barchem, jong, dynamisch en ervaren in bouwconstructies. Wij weten wat wij willen uitstralen maar hebben nog geen idee hoe dit aan te pakken. Dat is een veel gehoorde vraag van een startende onderneming.

Samen hebben we er wat moois van gemaakt. Startend met het logo, de huisstijl en vervolgens de website. Alles heel fijn onder één dak. Korte lijnen en daardoor slagvaardig. Dat is een van de kenmerken van Avancé Communicatie.

Wat wil je communiceren met je website? Wie is je doelgroep?

Onze doelgroep zijn onze opdrachtgevers. Wij zijn gebaat bij het laten zien van veel projecten met daarnaast een goede weergave van ons vakmanschap. Van datgene waar wij als Qbuz goed in zijn en waardoor potentiële opdrachtgevers over de streep geholpen worden om voor ons te kiezen.
Deze gewenste doelen leken ons zeker haalbaar. Wij maakten voor deze twee onderdelen makkelijk vindbare pagina's met daarop goed zichtbaar de reeds opgeleverde projecten. Samen met een duidelijke navigatie vind je makkelijk je weg op de website van Qbuz. 

Laat zien wie je bent en wat je doet

Laten zien wie je bent en op de foto gaan kan een drempel zijn, maar zeker zo belangrijk. Naast de projectenpagina is er ook een onderdeel op de website waarop de mensen 'achter Qbuz' zich voorstellen. Want wie zijn nu deze jonge, dynamische en ervaren krachten in bouwconstructies? Stel je voor en dan weet de potentiële opdrachtgever ook met wie ze te maken krijgen. Persoonlijk en professioneel, dat is de uitstraling van Qbuz.

Bekijk hier deze website van Qbuz, jong, dynamisch en ervaren in bouwconstructies.

 

 

Contactinformatie
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Avancé?

Vul dan hier je e-mailadres in:

Neem contact met ons op
Social media

Copyright © 2019 | Privacy verklaring | Sitemap | Algemene voorwaarden | KvK: 56547285 | BTW: NL8521.79.650.B01