Saunawereld

Vernieuwde WordPress webshop voor Saunawereld, nieuw design en techniek


Vernieuwde WordPress webshop voor Saunawereld, nieuw design en techniek

Saunawereld Zutphen is dé autoriteit in Zutphen op het gebied van Sauna's en sauna-accessoires. Jarenlange ervaring zorgt ervoor dat je voor elke sauna vraag bij hen terecht kan. Voor een sauna op maat draaien ze hun hand niet om. Zo is Saunawereld in staat om jouw wensen te vertalen in een fraai product. Dit vraagt om een professionele uitstraling van de webshop. De voorgaande site was sterk verouderd qua design en techniek. Dit kwam niet meer overeen met de kwaliteit die Saunawereld uit wil stralen. Aan Avancé Communicatie de uitdaging om de site te vernieuwen en te verbeteren.

De WordPress webshop is vernieuwd én verbeterd qua design en techniek!

Een nieuw website design. Lekker fris en met veel sprekend beeld. Door het gebruik van eigen fotografie krijgt de website een geheel eigen en persoonlijke uitstraling.
Een professionele website, gemaakt met de nieuwste WordPress technieken en daardoor lekker snel in gebruik. Ook uitstekend geschikt voor mobiele telefoons en tablets. Mobile first is het uitgangspunt van deze verbeterde techniek. Zo kan iedereen vanaf de bank zich goed en makkelijk orienteren op alles wat er op Saunagebied te koop is. 

De webshop geeft een volledig overzicht aan sauna producten

Maak een keuze en zie direct wat je nog meer voor gerelateerde producten kan verkrijgen bij Saunawereld in Zutphen. Zo weet je direct waar je qua prijs aan toe bent en kom je niet uiteindelijk voor verrassingen te staan. Een mooie sauna kopen en er daarna achter komen dat je ook een kachel nodig hebt is immers niet de bedoeling. Kortom, Saunawereld zorgt met deze vernieuwde website voor optimale transparantie naar zijn klanten.

De social media is gekoppeld aan de webshop van Saunawereld

Saunawereld is een autoriteit op het gebied van sauna's op maat. Een sauna is meestal geen impulsaankoop dus wil je zeker weten dat je de sauna bij een goede partij koopt. Saunawereld geeft uitleg over het gebruikte hout en ook hoe je jouw sauna het best kan onderhouden via korte filmpjes. Deze staan op een eigen You Tube kanaal en zijn ook zichtbaar op de website middels een eigen blog. Ook worden deze gedeeld via facebook. Zo creëer je voor de bezoeker van de website een perfect beeld van jou als bedrijf en je te verkopen product.

www.saunawereld.nl    Een wereld vol warmte!


Contactinformatie
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Avancé?

Vul dan hier je e-mailadres in:

Neem contact met ons op
Social media

Copyright © 2019 | Privacy verklaring | Sitemap | Algemene voorwaarden | KvK: 56547285 | BTW: NL8521.79.650.B01