Van Ommeren, vlees van goede huize

Deze kruidenwijzer helpt je bij het bereiden van vlees


Vind de juiste vleeskruiden met de BigSteaks.nl kruidenwijzer

Avancé geeft net zoveel smaak en kleur aan deze A4 flyer van BigSteaks.nl als dat deze fraaie kruidenwijzer aan al je vleesgerechten geeft! 

Avancé maakt de vleeskruidenwijzer als A4 flyer voor Bigsteaks.nl

De kruidenwijzer van Bigsteaks.nl is geïnspireerd op de kruidenwijzer van de Nierstichting Nederland. Iedereen in Nederland eet meer zout dan de maximaal aanbevolen hoeveelheid van 6 gram per dag. Heel actueel en met de tijd meegaand gaat BigSteaks.nl hier met een verantwoordelijke manier mee om. Door middel van deze kruidenwijzer geven zij kruidenadvies voor al je heerlijke vleesgerechten. De kruidenwijzer van Bigsteaks is dan ook zo ingericht dat je geen zout nodig hebt om je vlees op smaak te krijgen.

Kruiden en specerijen geven veel smaak, kleur en geur aan je gerecht en vormen daarom een goed alternatief voor zout in je vleesgerechten. De kruidenwijzer van BigSteaks adviseert je welke kruiden goed te combineren zijn met je vleesgerechten. Leer te combineren en experimenteren met lekkere kruidencombinaties.

Uitvoering full color flyer op A4 formaat

Een sfeervolle A4 flyer. Uitgevoerd op A4 formaat en gedrukt in full color. Omdat je het in de keuken tijdens de bereiding van het vlees en je gerechten gebruikt is de flyer aan allebei de zijden voor de duurzaaamheid afgewerkt met een matlaminaat. Zo kun je elk vlekje wat er opkomt weer makkelijk verwijderen en blijft de kruidenwijzer langer mooi en bruikbaar. 

Ontvang een gratis vleeskruidenwijzer

Wanneer je een bestelling van minimaal € 25,- plaatst krijg je er van Bigsteaks een kruidenwijzer bij.
Bekijk de webshop van Bigsteaks, ook door Avancé Communicatie gerealiseerd.

www.bigsteaks.nl


Meer Van Ommeren, vlees van goede huize projecten

Contactinformatie
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Avancé?

Vul dan hier je e-mailadres in:

Neem contact met ons op
Social media

Copyright © 2019 | Privacy verklaring | Sitemap | Algemene voorwaarden | KvK: 56547285 | BTW: NL8521.79.650.B01